Dit zijn wij

vb&t verzekeringen is een toonaangevende speler op het gebied verzekeringen voor Vereniging van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE verzekeringen. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt.

vb&t verzekeringen beschikt over jarenlange ervaring. Een sterk team van enthousiaste en betrokken specialisten op het gebied van verzekeringen biedt alle expertise die uw vereniging nodig heeft. Maar vooral staan zij garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. Dat zijn de kernwaarden van vb&t verzekeringen.

vb&t Groep

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies. Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.