vb&t verzekeringen is voor veel Verenigingen van Eigenaars een vertrouwd adres voor alle verzekeringszaken. Relatiegericht, betrouwbaar, kortom specialisten in het verzekeren van uw VvE. Meer informatie over onze verzekeringen vindt u op deze pagina. We proberen op onze pagina een beeld te geven van de belangrijkste VvE verzekeringen. Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Pakketpolis

U loopt verschillende risico’s, denk aan glasbreuk of een waterschade. U kunt zich natuurlijk voor elk risico afzonderlijk verzekeren, maar al die polisbladen van verschillende verzekeraars maakt dat het snel onoverzichtelijk wordt. Uw verzekeringen in een pakket is wel zo makkelijk.

+ Lees meer

Gebouwen

De gebouwenverzekering, ook bekend onder de naam opstalverzekering, is een belangrijke verzekering voor de VvE. Deze biedt dekking voor de gevolgen van brand, waterschade, storm en diverse andere oorzaken. (Het bestuur van ) Een VvE is verplicht het gebouw te verzekeren.

+ Lees meer

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheidsverzekering is net als de gebouwenverzekering een verzekering die verplicht is gesteld voor VvE’s. De aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking in geval de VvE wettelijk aansprakelijk is.

+ Lees meer

Glas

Glas is breekbaar, in geval van breuk lopen de kosten van herstel al snel op. Een glasverzekering dekt de kosten van het vervangen van de gebroken ruiten, zodat u zelf niet opdraait voor de kosten van herstel.

+ Lees meer

Rechtsbijstand

Een geschil ontstaat snel. Als VvE gaat u met diverse partijen relaties aan. De rechtsbijstand verzekering biedt juridische ondersteuning in geval van een geschil met bijvoorbeeld een aannemer of schildersbedrijf dat zijn werk niet goed heeft gedaan

+ Lees meer

Bestuurders aansprakelijkheid

Als bestuur (bestuurder) van een VvE kunt u aansprakelijk worden gesteld voor fouten tijdens de uitoefening van uw bestuurlijke taken. Hierbij kunnen de bestuurders persoonlijk worden aangesproken en kan zelfs aanspraak worden gemaakt op uw privévermogen. De bestuurdersaansprakelijk- heidsverzekering biedt extra bescherming.

+ Lees meer

Ongevallen

Indien een vrijwilliger van de VvE een ongeval overkomt tijdens de uitoefening van de werkzaamheden heeft dit soms vervelende gevolgen. De ongevallenverzekering voor de VvE biedt uitkomst voor de financiële gevolgen van het ongeval.

+ Lees meer

Milieuschade

Na bijvoorbeeld een brand of storm kan milieuschade ontstaan. Denk hierbij aan kosten voor het opruimen van asbesthoudende dakbedekking die los is geraakt. Tevens kan een naburig pand milieuschade veroorzaken op uw perceel, ook in dergelijke situaties biedt de Milieuschadeverzekering uitkomst.

+ Lees meer